Albertslundkoret

Æresmedlemmer

Aase Møller
Æresmedlem Marts 2015.
Aase har gennem de sidste 30 år været aktiv sanger i koret. Ikke mindre end 8 dirigenter og et uvist antal vikardirigenter har Aase sunget for. Aase har været formand af 2 omgange fra 2000 – 2002 + 2005 – 2015 Aase har været en fantastisk engageret formand der har sørget for korets vel gennem alle formands årene. Et utal af rejser er det blevet til. Barcelona, Borken, Estland, Grønland, Norge, Skotland, Sverige, Tjekkiet (har jeg glemt nogen?) Koncerter i alle forskellige afskygninger er arrangeret i kirker, kulturhuse, musikteater og ikke mindst de sidste års Operakoncerter på Birkelundgård. Aase har haft en fantastisk god kontakt til Kommunen, hvor der er søgt et utal af tilskud til diverse rejser, kurser mm. Roskilde Kro er i gang med en omfattende renovering. Bl.a. nyt flot køkken, asfaltering af tilkørselsvej til Kroen. Al dette til glæde for os og Roskilde Kros øvrige brugere. Dette kan vi takke Aases ihærdige indsats for. Aase takker af som aktiv sanger 13. juni 2018.
Linda Bang Nielsen
Æresmedlem Marts 2015
Linda har været med til at starte Albertslundkoret den 24. maj 1983. Hun var ikke den første formand, men i oktober 1984 blev Linda den anden. Linda har været formand i to omgange henholdsvis fra okt. 1984-88 og igen fra jan 1992-okt 94. Linda har været aktiv sanger indtil i år. Har været meget pligtopfyldende og imødekommende.
Helge Høiberg
Æresmedlem
Helge var i mange år trofast kormedlem. Han var meget hjælpsom, engageret og aktiv, og han har snedkereret podier til koret, dueslag til ekstra noder og klaverbænk.
Har været initiativtager til støttemedlemsaktier, og skaffede til vores koncerter sponsorer, som fik en annonce i vores jule -og forårsprogram som tak. Desuden har han kreeret korets første logo.
Han var korets øl og sodavandsmand. Overskuddet blev brugt til "medicin", til fester, eller når vi var på kortur til vores venskabsklubber i udlandet Borken, Mølndall o.a.
Albertslundkoret  | albertslundkoret@live.dk